Chelsea – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea fortsätter att imponera under nuvarande säsong efter segern i Champions League i fjol. Något anmärkningsvärt är att Romelu Lukaku gick mållös, senast mot Tottenham, samtidigt som klubbens två mittbackar klev fram. Det finns sån otrolig klass och bredd hos hemmalaget. Senaste tiden har förstås varit succé för Chelsea. I kvällens cupmöte kommer hemmalagets bredd tala för hemmavinst.

Aston Villa ställer om efter förlusten mot Chelsea för drygt två veckor sedan när man nu möts igen. Här kommer man inte ha samma förutsättningar. I helgen väntar nämligen Manchester United. Här kommer man säkerligen rotera lite och inte ställa det bästa man har på banan. Då har jag väldigt svårt att tro att man hotar Chelsea, trots att hemmalaget inte har allra största fokus på denna match.

Jag spelar på raka ettan till 1,44 @ bet365.

  • Match: Chelsea – Aston Villa
  • Spel: Chelsea (1)
  • Odds: 1,44 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 22/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar