Chelsea – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Chelsea fick en käftsmäll i londonderbyt mot Arsenal senast. Givetvis ruskigt svagt av hemmalaget, som åker mot London och hemmaplanen Stamford Bridge. Nu är man förhoppningsvis, revanschsugna och då passar det ypperligt att gästas av ett förmodat bottenlag som emellertid inte visat den takten hittills. idag behövs vissa förändring och Lampard kommer med stor sannolikhet lösa detta.

Aston Villa går inte att underskatta och deras start på säsongen är allt annat än i närheten av takterna av ett bottenlag. Här krävs en hög högstanivå från Chelsea för att gå segrande, en högsta nivå som för tillfället är långt borta, men som jag tror man kan nyttja genom revanschlusten. Jag tror att ändringarna, revanschlusten och allt därtill blir nycklarna för en Chelseaseger här.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ bet365.

  • Match: Chelsea – Aston Villa
  • Spel: Chelsea (1)
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 28/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar