Aston Villa – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Aston Villa återfinns på artondeplats i Premier League. Vinna eller försvinna, alltså. Detta när Aston Villa med återstående två matcher, har en trepoängare till ovanför strecket samt mål i målskillnadskolumnen att hämta in på Watford. Aston Villa har imponerat på sistone med 2-0-vinsten över Crystal Palace. Senast spelade klubben oavgjort borta mot Everton. Laget borde förmodligen plockat tre pinnar.

Arsenal skulle egentligen kunna nå Europa League via ligaspelet, men den större och mer uppenbara möjligheten till europeiskt spel finns via FA-cupen sedan man skrällt och besegrat Manchester City med 2-0 i helgens semifinal. Fokus dit, snarare än hit samt den avslutande matchen mot nämnda Watford. Arsenal har matchats tufft och tätt på sistone. Därför tror jag på att hemmalaget har en fördel här.

Jag spelar på att Aston Villa leder i halvtid till 3,75 @ betway.

  • Match: Aston Villa – Arsenal
  • Spel: Aston Villa (HT)
  • Odds: 3,75 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:15, 21/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!