Aston Villa – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Aston Villa tar emot storklubben Chelsea. Dean Smith och hans spelartrupp måste börja leverera så småningom annars ser det ut att bli en tråkig säsongsavslutning. Den anrika klubben Aston Villa är nykomlingar i Premier League under nuvarande säsong. Hemmalaget återfinns på nittondeplatsen i tabellen med 26 poäng. Det är jämnt i bottenstriden och en trepoängare skulle också förändra mycket.

Chelsea är ett betydligt bättre lag än Aston Villa. De besitter en ung spelartrupp med potential. Chelsea har varit aktiva i transferfönstret med värvningar som tysken Timo Werner och kreatören Ziyech inför nästa säsong. Tills dess får laget hoppas på att egna produkten Tammy Abraham kan hitta tillbaka till sin galna målform igen. Chelsea har vunnit deras fem senaste inbördes möten.

Jag spelar på raka tvåan till 1,48 @ Unibet.

  • Match: Aston Villa – Chelsea
  • Spel: Chelsea (2)
  • Odds: 1,48 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:15, 21/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar