IFK Göteborg – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg radar upp förluster, och lagets mardröm fortsätter. Förhoppningarna inför säsongen var stora efter värvningarna, och nyheterna om flera hemvändares återkomst under ligaspelets gång. Det blev inte som de flesta förväntat, och krisen växer sig allt starkare för Blåvitt. Dess fokus ligger istället på förnyat kontrakt. Med fyra förluster i deras senaste fem seriematcher, är det inte mycket som stämmer.

Kalmar är betydligt mer nöjda med deras säsong hittills. Rydström och hans gäng har faktiskt presterat högt över dem flestas förväntningar den här säsongen. Trots limiterade förutsättningar, har Rydström skapat ett svårslaget lag där spelartruppen har en bra mix mellan unga och erfarna spelare. I trupperna hittas nästan alltid en hel hand med spelare från den egna leden, vilket såklart är imponerande.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,45 @ betsson.

  • Match: IFK Göteborg – Kalmar
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,45 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar