Shakhtar Donetsk – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Shakhtar Donetsk gästas av Inter under tisdagskvällen. De förlorade överraskande mot Sheriff Tiraspol, i första omgången av Champions League. Ukrainarna stod för en väldigt blek insats i matchen och därför kunde CL-debutanterna Tiraspol, vinna med 2-0. Till denna säsong, har de rekryterat Roberto De Zerbi som tränare. Laget har efter förlusten mot Sheriff Tiraspol tre raka hemmasegrar i seriespelet.

Inter mötte det på förhand tuffaste motståndet i gruppen, Real Madrid. Gästerna såg spelmässigt bra ut i matchen och skapade tillräckligt med målchanser för att vinna. Emellertid drog Real Madrid det längsta strået med ett sent mål som fastställde resultatet till 0-1. Gästerna har efter matchen, fortsatt spelat bra hemma i Italien. De har tagit sju av nio möjliga poäng vilket absolut är bra med tanke på motståndet.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Shakhtar Donetsk – Inter
  • Speltips: Inter (2)
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:45, 28/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!