Celtic – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Celtic lever för europaspelet och atmosfären är imponerande under europaspel på Celtic Park. Dock är hemmalagets form ifrågasatt, hur bra giganterna egentligen är denna säsongen. Efter att klubben tidigt åkte ur Champions League-kvalet, klarade laget, med nöd och näppe, plocka en Europa League-plats. Celtic inledde ligaspelet med en tveksam form och nu ligger laget bara på sjätteplats i Premiership.

Bayer Leverkusen fick en bra start på Europa League äventyret när de hemmaslog Ferencváros med 2-1. Sämre gick det för Celtic som trots en tvåmålsledning förlorade mot Real Betis. Dem är pressade inför matchen och behöver en seger för att avancemang ska vara realistiskt. En förlust här kan kosta tränare Ange Postecoglou hans jobb. Trots detta ser jag Bayer Leverkusen som de givna favoriterna i matchen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ bet365.

  • Match: Celtic – Leverkusen
  • Speltips: Leverkusen (2)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 30/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!