Tingsryd – Modo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tingsryds säsongsinledning har varit bedrövlig. Hemmalagets möten mot Västerås och Karlskoga skulle naturligtvis bli tuffa, men förlusten mot Almtuna senast (7-2), är oförsvarbar. Smålänningarna har även problem i båda ändarna av banan. I den senaste hemmamatchen mot Karlskoga, gjorde man endast ett mål framåt. På tre spelade matcher har de mäktat med fem mål, vilket också är snålt.

Modo inledde med en svag premiär mot Västervik där en förlust med 5-2 var allt annat än orättvist. Två matcher framför sig på hemmaplan mot samma Västervik och sedan bottentippade Kristianstad. Viktigt för Modo att man nu lämnar dem med två raka segrar och vind i seglen. Tror Modo kan åka till Tingsryd här och vinna av bara farten och sedan räkna ner de fyra första matcherna som mer än godkända.

Jag spelar på under 5,5 mål till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Tingsryd – Modo
  • Speltips: Under 5,5 mål
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar