HV71 – Karlskoga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 har som seriefavoriter fått en kanonstart på det förväntade återtåget till SHL. Smålänningarna är överlägsna i Hockeyallsvenskan, och dem har vunnit deras fyra inledande matcher. Kanske behövde den ärrade klubben det, efter förra året. HV:s tränare Tommy Samuelsson, har nog fått det han önskat sig av hemmalaget. HV71 har visat mental styrka, presterat och vunnit.

Karlskoga placeras på andraplatsen och har sett väldigt solida ut i sina fyra inledande matcher. Man har endast släppta in fyra mål totalt och inte mer än ett mål i någon av matcherna. HV71 har totalt släppt in fem mål. Det blir inte sällan ganska målrikt i Hockeyallsvenskan då den taktiska strukturen som finns i SHL inte är lika strikt. Men här tror jag att vi kommer få se två mer disciplinerade och försvarsstarka lag.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,88 @ expekt.

  • Match: HV71 – Karlskoga
  • Speltips: HV71 (1)
  • Odds: 1,88 @ expekt
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/10

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar