Kroatien – Slovakien

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Kroatien och Ryssland kommer säkerligen, göra upp om gruppsegern i kvalet. Efter sju spelade matcher innehar nationerna delad ledning, med 16 inkasserade poäng. Till tredjeplacerade Slovenien, är det sex poäng och på fjärdeplats, hittas Slovakien med nio poäng. Hemmalaget har tagit tio poäng, på dess fyra senaste kvalmatcher och kroaterna har hållit nollan i samtliga dessa matcher.

Slovakiens situation ser mindre ljus ut. I synnerhet efter att de förlorat med 1-0 borta mot Ryssland i en match där man nog hade behövt ta minst en poäng. Nu är avståndet till Kroatien och Ryssland för stort för att man ska ha en realistisk chans på en topplacering. Vid senaste samlingen föll man alltså hemma mot Kroatien och därtill kryssade man borta mot Slovenien samt vann hemma mot Cypern.

Jag spelar på raka tvåan till 1,45 @ bethard.

  • Match: Kroatien – Slovakien
  • Speltips: Kroatien (1)
  • Odds: 1,45 @ bethard
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar