Modo – HV71

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Modo började ett förfall säsongen 2015/2016. Från att Örnsköldsvik-laget tillhörde de mer väletablerade klubbarna i SHL, till att de numer återfinns i nedre halvan av HockeyAllsvenskan. Klubbens prestationer på senare år, är undermåliga. Det finns inte mycket som talar för SHL-spel under närtid. Någonting helt annat som står på andra sidan. Gästerna har ekonomiska muskler och bör kunna avancera till SHL.

HV71 kom till denna säsongen som storfavoriter och har levt upp till förväntningarna. Efter fem spelade omgångar står man nämligen på fem raka vinster, alla under ordinarie tid och därmed utan poängtapp. HV har 22 gjorda mål och det ger ett målsnitt på över fyra gjorda mål per match. HV71 har också släppt in så lite som 7 mål, och det finns det inget annat lag som kan matcha dem i tabellen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Modo – HV71
  • Speltips: HV71 (2)
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!