Colorado – Chicago

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Colorado Avalanche har under senaste säsongerna byggt ihop något intressant. De är fullproppat med stjärnor och unga lovande spelare. Något har dock saknats, när det kommer till slutspelet. Hemmalaget har förlorat i andra rundan båda gångerna efter starka grundserien-resultat. Denna säsong ska klubben vända på steken, och avancera hela vägen till trofén enligt flera experter.

Chicago Blackhawks är ett lag i turbulens. Med pågående stämningar mot ledningen i form av sexuella övergrepp så kan man säga att allt är annat än lugnt i Chicago lägret. Det går absolut att resonera kring att sådana problem inte berör spelarna, men i någon form så gör det i allra högsta grad det. Det är inte en miljö man vill befinna sig i när det börjar närma sig säsong.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Colorado – Chicago
  • Speltips: Colorado (1)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 14/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!