Ottawa – Dallas

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ottawa Senators besegrade Toronto i premiärmatchen, och Anton Forsberg gjorde 46 räddningar. Det var även Forsbergs premiärstart på de sex senaste säsongerna. Anton har hyllats av lagkamraterna för jobbet han har lagt på försäsongen och det syntes i matchen. Dessvärre förlorade hemmalaget i senaste matchen mot samma motståndare. Man lär vara sugna på revansch här ikväll och nu med hemmaplan.

Dallas Stars plockade en 3-2-seger mot New York Rangers i Madison Square Garden under fredagsnatt. De spelade sin första match för säsongen och dem tog tillvara på en turnover av Rangers i offensiv zon och Heiskanen blev serverad av Jamie Benn för att sätta det avgörande målet. Efter denna matchen, förlorade gästande Dallas Stars med 3-1 borta i TD Garden mot Boston Bruins

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,86 @ bethard.

  • Match: Ottawa – Dallas
  • Speltips: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,86 @ bethard
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 23:00, 17/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar