PSG – RB Leipzig

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Paris Saint-Germain revanscherade sig i Champions League efter premiärmatchen. Vinsten senast mot Manchester City, inbringar respekt, och är bevis på att PSG har hittat rätt med superlaget. Lionel Messi gjorde dessutom hans första mål för laget, när Manchester City besegrades. Jag har stora förväntningar på fransmännen, och förmodligen slår laget igenom rejält inom kort. Här är klubben klara favoriter.

RB Leipzig hittar inte den jämna och slagkraftiga formen. Här har klubben lite kniven mot strupen redan nu efter två raka förluster. Dessutom möter de PSG i tredje omgången, inget drömscenario tyskarna nu ställs inför. En tredje förlust här och läget ser otroligt tungt ut, där Club Brügge imponerat mest bland lag som PSG och Manchester City. Jag skulle tro att Leipzig är uträknat efter denna match.

Jag spelar på raka ettan till 1,56 @ Unibet.

  • Match: PSG – RB Leipzig
  • Speltips: PSG (1)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!