RB Leipzig – PSG

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Red Bull Leipzig debuterade i Champions League 2017. Hemmalaget har möjlighet, att avancera till dess första Champions League-final. Leipzig kommer förmodligen ge järnet som underdogs. Dem har dock varit underdogs vid tidigare tillfällen, som gått vägen. Atletico Madrid besegrades med 2-1 och innan dess besegrades Spurs med 4-0 aggregerat. Leipzig har bara förlorat en av sina 17 senaste matcher.

PSG är ett lag som kan stoltsera med en av europas vassaste offensiver och gör därmed mål på löpande band. I CL har man tex. Gjort mål i sina 33 senaste matcher. Det har blivit en del insläppta mål med. I 17 av senaste 20 CL matcherna. PSG må vara en av världens bästa offensiva lag men man kan vara rejält skakiga i de bakre leden när man möter bättre lag och det har man varit under en längre tid.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,66 @ bet365.

  • Match: RB Leipzig – PSG
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!