Leipzig – Atlético Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leipzig förfogar inte längre över stjärnspelaren Timo Werner. Spelaren flyttade till England och frågan, är naturligtvis, hur hemmalaget klarar sig utan målmaskinen. Efter en imponerande säsong i Tyskland, kommer det knappast som en chock, att man avancerade till kvartsfinal. De hade inga problem med Tottenham. Nu väntar dock ett betydligt tuffare motstånd ikväll och detta kan bli sista matchen.

Atlético Madrid såg under första halvan av säsongen inte alls starka ut, men i slutet lyckades de säkra en tredjeplats i spanska högstaligan. När serien drog igång igen efter uppehållet låg laget placerade på en sjätteplats i La Liga, så det råder ingen tvekan om att man bättrat sig inför Champions League. Med arton raka matcher utan förlust där sju av de tio senaste slutat med vinst beger man sig till Portugal.

Jag spelar på att Atlético avancerar till 1,70 @ bet365.

  • Match: Leipzig – Atlético
  • Spel: Atlético avancerar
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar