Vita Hästen – Björklöven

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vita Hästen har inlett HockeyAllsvenskan svagt, och Tony Zabels manskap har bara plockat fyra poäng på klubbens sju första matcher. Senast väntade Kristianstad på bortaplan och trots att skåningarna stod på noll poäng inför fredagens match blev det ingen seger för Norrköpingslaget. Kristianstad var bättre matchen igenom och vann med 4–1. Vita Hästen kommer troligen hittas i bottenstriden denna säsong.

Björklöven har inlett säsongen starkt, men med ett par fall mot bland annat Västervik och Troja. Senast fick dock HV71 se sig besegrade när Björklöven gasade på och vann välförtjänt med 6–2. Mycket stämde för Umeålagets del och kan man rida vidare på den här vågen finns det goda möjligheter att plocka en del poäng inför fortsättningen. Björklöven har hittills vunnit samtliga matcher på bortaplan.

Jag spelar på raka tvåan till 1,60 @ betsson.

  • Match: Vita Hästen – Björklöven
  • Speltips: Björklöven (2)
  • Odds: 1,60 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar