Almtuna – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Almtuna inledde säsongen svajigt och Uppsalalaget hittas numer på sjundeplatsen efter fem raka torsk. Senast besegrades Almtuna av nykomlingarna Troja med 6–4. Något som har fungerat för Almtunas del är klubbens offensiv. Spelare som Viktor Hertzberg, Sebastian Benker och Hampus Harlestam levererar gott om poäng. Det som däremot behöver bättras är det defensiva spelet, där mål läckt in på sistone.

HV71 placerar sig på förstaplatsen och har hittills gjort en fantastisk säsongsinledning. I stort sett varje match har spelet funkat till punkt och pricka. Här ställs laget mot ett Almtuna, som har en riktigt risig trend. Almtuna har släppt in 20 mål och det håller inte alls. Här ställs de mot HV71 vars försvarsspel är bäst hittills och det blir en tuff nöt att knäcka för ett annars offensivt starkt Almtuna.

Jag spelar på raka tvåan till 1,45 @ NordicBet.

  • Match: Almtuna – HV71
  • Speltips: HV71 (2)
  • Odds: 1,45 @ NordicBet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!