Roma – Napoli

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Roma hade två storsegrar i bagaget från Conference League, innan besöket i Bodø. Efter 90 minuter var italienarna besegrade och lämnade med otroliga siffrorna 6-1. Roma har knappast imponerat under den senaste tiden, men en sådan stor förlust mot sådant motstånd är knappt greppbart. Klubben är vassa på hemmaplan, men sviten kan naturligtvis avslutas ikväll. Hemmalaget är fjärdeplacerade i ligaspelet.

Napoli har stått för en perfekt säsong hittills i Serie A. Serieledning, en offensiv som öser in mål och en defensiv som bara släppt in tre mål sedan säsongsstarten. Med åtta vinster av åtta möjliga, intar Napoli inte bara förstaplatsen i Serie A, de är dessutom det enda laget inom Europas toppligor som ännu inte tappat poäng. Napoli har inte vunnit Serie A på trettio år, men nu drömmer fansen på riktigt.

Jag spelar på Napol Draw No Bet till 1,79 @ Unibet.

  • Match: Roma – Napoli
  • Speltips: Napoli DnB
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 18:00, 24/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!