Napoli – Roma

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Napoli ska trots torsken senast mot formstarka Atalanta, berömmas för insatserna efter uppehållet. De har inte förlorat förens senast och naturligtvis besitter Napoli en mycket fin form. Dessvärre har hemmalaget långt upp till övre tabellhalvan och med största sannolikhet får Napoli nöja sig med Europa League-spel nästa säsong. Napoli hålls som favoriter i stormötet mot Roma under söndagen.

Roma kämpar vidare för att få tillbaka det riktiga flytet i sitt spel. Nu står man på två raka förluster och det är sex viktiga poäng man tappat. När Napoli skall gästas är det dessutom bara tre poängs försprång till laget på sjätteplats. Jag tror också att man kan få det oerhört tufft här, om man inte är på tårna från start. Efter omstarten har det varit mycket problem för Roma, som inte alls fått till det som man vill.

Jag spelar på Napoli +0 (Asian Handicap) till 1,54 @ Unibet.

  • Match: Napoli – Roma
  • Spel: Napoli +0 (AH)
  • Odds: 1,54 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:45, 5/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar