Värnamo – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamo innehar förstaplatsen i Superettan och för tillfället har nykomlingen, tagit 50 poäng efter 25 seriematcher. Smålänningarna gör en liknande resa som Mjällby gjorde. Hemmalaget har vunnit hela tre av dess fyra senaste ligamatcher, och även producerat nio mål framåt. Formen är god och man har visat upp en imponerande stabilitet under säsongen. Mycket talar för hemmaseger ikväll.

Falkenberg kunde hittas i Allsvenskan förra säsongen, men nivån var alldeles för hög och FFF åkte raka vägen ner till Superettan. Väl i Superettan har Falkenberg inte alls fått rätt på grejerna. Efter 25 spelade ligamatcher hittas laget på en nedflyttningsplats. De har fem matcher på sig att rädda säsongen, annars väntar alltså den andra nedflyttningen på raken. Det är aldrig lätt att resa sig i detta läge.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Värnamo – Falkenberg
  • Speltips: Värnamo (1)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar