Helsingborg – GAIS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Helsingborg fokuserar på Allsvensk comeback. Säsongen närmar sig sitt slutet, och klubben har gjort sig förtjänta platsen att åtminstone kvala för, att kunna avancera upp igen. Frågan är huruvida skåningarna kan klättra högre upp nu de kommande omgångarna. Matchen mot GAIS är livsviktig om klubben ska ta en direktplats upp. Helsingborg kommer senast från en vinst mot västkust-kollegan Falkenberg.

GAIS är fortsatt inne i entung period. Makrillarna är påväg att få kvala sig kvar i serien, när hoppet bland supportrarna är att återvända till Allsvenskan inom de närmaste åren. Så blir inte fallet, istället krigar de för att undvika Division 1. Supportrarnas missnöje har träffat laget för längesedan och kraven är ställda. GAIS skall såklart vara kvar i Superettan, men det kommer bli en rejäl utmaning att hålla sig kvar.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Helsingborg – GAIS
  • Speltips: Helsingborg (1)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!