Colorado – Vegas

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Colorado Avalanche kommer såklart utmana om Stanley Cup-trofén denna säsong. Nathan MacKinnon, gjorde ett mål och två assist för Colorado Avalanche i lagets 4-3-seger efter straffar mot dem regerande mästarna, Tampa Bay Lightning i Amalie Arena under natten till söndag. Cale Makar avgjorde denna straffläggningen. Dess målvakt, Darcy Kuemper stod för en tung och viktig räddning i den sjätte rundan.

Vegas Golden Knights blev besegrade av New York Islanders med 2-0 i T-Mobile Arena under natten till söndag. Josh Bailey gjorde ett mål och en assist och Mathew Barzal gjorde ett mål. Golden Knights är 1-4-0 för säsongen och har förlorat fyra raka matcher för första gången under nya tränaren Peter DeBoer som blev anlitad förra året. Robin Lehner stod för 24 räddningar i hans femte raka start för säsongen.

Jag spelar på Colorado ML till 1,57 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Colorado – Vegas
  • Speltips: Colorado ML
  • Odds: 1,57 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 27/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!