Tampa Bay – Arizona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tampa Bay Lightning vann första gången efter fulltid mot Pittsburgh Penguins (5-1) i PPG Paints Arena under natten till onsdag. Palat samt McDonagh gjorde mål med tio sekunders mellanrum i den andra perioden och Vasilevskiy hade 28 räddningar för Lightning. Hemmalaget har resultatraden 3-3-1 denna säsongen och innan den här matchen mot Penguins torskade Lightning tre raka matcher.

Arizona Coyotes förlorade senast med 5-3 mot Florida Panthers i FLA Live Arena under natten till tisdag. Joe Thornton gjorde sitt första mål för Florida som nu är 6-0-0. Jonathan Huberdeau stod för ett mål och en assist samtidigt som Spencer Knight hade 18 räddningar, han har inte förlorat på sex NHL matcher. Coyotes tabellsituation är inte speciellt positiv. Gästerna hittas på jumboplats i Eastern Conference.

Jag spelar på raka ettan till 1,57 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Tampa Bay – Arizona
  • Speltips: Tampa Bay (1)
  • Odds: 1,57 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 29/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!