LA Kings – St. Louis

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Los Angeles Kings hade deras storhetsperiod under början av 2010-talet. Laget har inte nått playoff-spel sedan säsogen 2017/2018. Kopitar och Jonathan Quick tillhör de stora namnen i spelartruppen. Klubben kan utmana de flesta lagen, men oftast plockas de flesta av deras poäng mot lag i nedre regionerna. För tillfället, återfinns hemmalaget på tolfteplats i Western Conference. Senast besegrades Buffalo, 3-2.

St. Louis Blues tog hem Stanley Cup säsongen 2018/2019. Efter lite kräftgång säsongerna efter har årets inledning varit positiv. De har sex fullpottssegrar och en förlust, som kom mot Colorado Avalanche med 3-4. Man kan säga att laget gått lite under radarn inför denna säsong i och med att säsongsstarten är så god. Blues har ett lagbygge som är solid och bred. Deras spel bygger på kraft, långa anfall och press.

Jag spelar på St. Louis ML till 1,83 @ Unibet.

  • Match: LA Kings – St. Louis
  • Speltips: St. Louis ML
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 4/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar