Arsenal – Watford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Arsenal besitter kanske ligans yngsta startelva i säsongens Premier League och det ser även spännande ut inför framtiden. Dem har samtidigt redan börjat imponera. Arsenal är obesegrade i nio raka matcher, och gjort flera fina insatser, bland annat annat 3-1-segern mot ärkerivalen Tottenham. Deras tillskott, Ramsdale, White och Tomiyasu har givit Arsenal en stabilitet i försvaret, som varit mycket efterlängtad.

Watford hoppades på magi när nya tränaren Claudio Ranieri tog över rodret. Ranieris gäng sprattlade till rejält för ett par omgångar sedan när de vann med hela 2-5 mot Everton. Watford lyckades däremot inte fortsätta på den inslagna, istället gick de mållösa och förlorade med 0-1 mot Southampton. Jag anser att truppen är alldeles för tunn och att det kommer bli en kamp om överlevnad den här säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,41 @ Unibet.

  • Match: Arsenal – Watford
  • Speltips: Arsenal (1)
  • Odds: 1,41 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 7/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!