Anaheim – St. Louis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Anaheim Ducks innehar sjundeplatsen i Western Conference. Ducks har inkasserat raka segrar. Dessa segrar har dock kommit mot Arizona, New Jersey, och Montreal. Segersviten inleddes mot Montreal som slogs med 4-2, därefter besegrades Devils, med 4-0 och senast Arizona (3-1). Nu väntar betydligt tuffare motståndare och där Anaheim, troligen inte har några större chanser, att vinna mot nattens gäster.

St. Louis Blues kommer till Honda Center med bra form. Bortalaget har fixat poäng i fyra av deras fem senaste, varav de bara lämnat en av dessa utan poäng. Senast de var i farten slog de San José borta med 5-3 och jag tror det kan bli något liknande även i Anaheim natten till måndag. Blues har åtta raka vinster i den här arenan och både kvalité och kunskap för att veta hur de fixar nionde raka segern.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ ComeOn.

  • Match: Anaheim – St. Louis
  • Speltips: St. Louis (2)
  • Odds: 2,00 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 8/11

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!