Boston – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Boston Bruins återvänder hemåt och gästas ikväll av Ottawa. Toronto Maple Leafs lyckades slå Boston med 5-2, i Scotiabank Arena under söndagsnatten. Marchand gjorde två assist och Linus Ullmark gjorde 31 räddningar. Hemmalaget har numer resultatraden 5-4-0. Dessförinnan hade björnarna, vunnit två raka matcher. Borta har det varit svajigt för Boston, men hemma har klubben visat var skåpet ska stå.

Ottawa Senators besegrades av Tampa Bay Lightning i Canadian Tire Centre under natten till söndag. Brady Tkachuk gjorde mål i sin första match efter att ha blivit utsedd till kapten för laget och målvakten Brian Elliott stod för 28 räddningar i målet. Senators har resultatraden 3-7-1 för nuvarande säsong och har dessutom förlorat fyra raka matcher, där man släppt in fem mål i varje match dessutom.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Boston – Ottawa
  • Speltips: Boston (1)
  • Odds: 1,60 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 10/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar