Georgien – Sverige

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Georgien kommer till dagens landskamp med en nedåtgående formkurva, trots sin seger mot Kosovo, i senaste landslagssamlingen. Hemmalaget har inte heller hopp om kvalplats eller liknande, att kriga för under den avslutande kvalsamlingen. Man spelar på hemmaplan, vilket kan leda till skrällchans mot Sverige som spelar under hård press. Här skall VM-platsen mer eller mindre säkras för Moder Svea.

Sverige spelar en kollektivistisk fotboll och som gör allt för varandra när det går vägen. Sverige blir med största sannolikhet numret större ikväll och vinner. Vinst nu i Georgien och det ser väldigt ljust ut inför Spanien-mötet till helgen där man isåfall har minst två poäng försprång till spanjorerna. Helgens möte mot Spanien blir helt avgörande och det handlar om att få med sig en seger.

Jag spelar på raka tvåan till 1,49 @ Svenska Spel.

  • Match: Georgien – Sverige
  • Speltips: Sverige (2)
  • Odds: 1,49 @ Svenska Spel
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 11/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!