Boston – Montreal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins innehar elfteplatsen i Eastern Conference. Dem kommer senast från 5-2-seger mot New Jersey Devils. Det innebär att Bruins har resultatraden 6-5-0 för säsongen. Att laget förlorade mot Oilers, i omgången dessförinnan, är inte konstigt eller någon varningsklocka med tanke på, att Edmonton är ett av ligans hetaste lag just nu. Boston kommer förmodligen få hemmarevansch mot Monteal.

Montreal Canadians förlorade borta mot Detrot Red Wings med 3-2 efter förlängning. Detta innebär att gästerna numer placerar sig på nästjumboplats i Eastern Conference. Samtidigt har laget resultatraden 4-2-10 för säsongen, vilket knappast imponerar. Inför nattens match har Boston vunnit sex av dess åtta senaste matcher lagen emellan i TD Garden. Montreal har förlorat fyra av deras fem senaste matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Boston – Montreal
  • Speltips: Boston (1)
  • Odds: 1,80 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 15/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar