HV71 – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

HV71 besitter en väldigt betryggande ledning i Hockeyallsvenskan. Deras försprång är på nio poäng till jagande, och andraplacerande Björklöven. Allt pekar egentligen på att HV71:s visit nere i andraligan blir kortvarig. Sedan laget blev nedflyttade från SHL förra säsongen, har hemmalaget lyckats behålla en slagkraftig trupp som flera trodde skulle tillhöra toppen av Hockeyallsvenskan även på förhand.

AIK har inte riktigt levt upp till förväntningarna hittills, då de har ett lovande lag med flera hemvändare. Det är mycket möjligt att de kan rycka upp sig ifall de lyckas kvala in till slutspelet i slutet av säsongen då kvalitet finns, men mot HV har de helt enkelt inte räckt till hittills. Innan förlusten mot HV71 så har dock AIK varit inne i en ganska bra period där de plockade fyra vinster på fem matcher.

Jag spelar på under 5,5 mål till 2,00 @ bet365.

  • Match: HV71 – AIK
  • Speltips: Under 5,5 mål
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!