Montreal – Nashville

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Montreal Canadiens placerar sig på femtondeplatsen, i Eastern Conference. Sidney Crosby gjorde första målet för säsongen när Pittsburgh besegrade Canadiens med 6-0 i Bell Centre under natten till fredag. Cayden Primeau släppte in fem mål på 31 skott under två perioder. Primeau byttes mot Montembeault, som lyckades plocka elva skott. Canadiens har resultatraden 4-13-2 och har torskat fyra raka matcher.

Nashville Predators placerar sig på åttondeplats i Western Conference. Toronto Maple Leafs vann över Predators med 3-0 i Scotiabank Arena under natten till onsdag. Juuse Saros räddade 31 skott i målet för Nashville. Laget har resultatraden 9-6-1 för säsongen och hade innan dess vunnit tre raka matcher. Det har varit en bra säsong för Nashville såhär långt och jag tror att Montreal får det tufft.

Jag spelar på Nashville ML till 1,81 @ Unibet

  • Match: Montreal – Nashville
  • Speltips: Nashville ML
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 21/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar