Sevilla – Wolfsburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sevilla har inledningsvis inte lyckats uppnå full potential i gruppspelet. Spanjorerna har bara plockat tre poäng på fyra matcher, vilket inte imponerar. Sevilla var också favoriter på förhand, men klubben sitter istället i en tuff situation. Senast förlorade hemmalaget överraskande på hemmaplan mot Lille som inte imponerat alls under säsongen. Hemma i seriespelet är dem tredjeplacerade efter sin starka inledning.

Wolfsburg kommer att åka till Spanien, självsäkra efter den fina formen de visat upp. Medans man trots sämre spel i Champions League fortsatt vet vad de är kapabla till. Båda lagen kommer går för en seger. Sevilla är laget som är mest i desperat behov av ta tre poäng och hemma på Ramón Sánchez Pizjuán ser jag de som favoriter. Sevilla behöver svara upp på förväntningarna och hemmalaget har inga ursäkter.

Jag spelar på raka ettan till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Sevilla – Wolfsburg
  • Speltips: Sevilla (1)
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!