Wolfsburg – Frankfurt

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Wolfsburg som överpresterat innehar i skrivande stund en kvalplats till kommande Europa League. Wolfsburg blev utspelade i senaste matchen, men vann borta mot Leverkusen med imponerande 1-4. I klubbarnas tidigare möten lagen emellan, har det smällt rejält vilket visar sig i kortkolumnen. I de fyra senaste drabbningarna har totalt 30 kort blivit utdelade. Närmare bestämt åtta kort per drabbning.

Frankfurt har efter en period av dåliga resultat satt sig i klistret och återfinns endast två poäng över nedflyttningsstrecket. Båda lagen utspelar därmed en kamp fast i varsin ände av tabellen. Jag tror på en jämn match där vem som helst kan avgå som segrare. Frankfurt är bättre än tabellen visar och fick trots totaldominans i sin senaste match endast 3-3 med sig. 

Jag spelar på raka ettan till 2,40 @ Unibet.

  • Match: Wolfsburg – Frankfurt
  • Spel: Över 4,5 kort
  • Odds: 2,40 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 30/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar