Frankfurt – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Eintracht Frankfurts säsongsinledning är klart godkänd. Elva poäng på sju matcher i Bundesliga räcker enbart till niondeplatsen då flera andra lag levererat. Huruvida Frankfurt kommer nå framgångar som förra säsongen, är svårt att säga. Frankfurt är i regel väldigt hemmastarka, något laget visat upp hittills under säsongen. Laget är obesegrade på hemmagräs. Gästerna lär inte bryta sviten.

Leverkusen är med i toppstriden i Bundesliga för tillfället med sina fjorton poäng. Faktum är att fem lag ligger på just fjorton poäng, ett intressant tabelläge minst sagt. Man är således säkerligen extremt sugna på full pott mot Frankfurt för att inta serieledning, något undertecknat däremot tror blir svårt. En riktigt tuff bortamatch väntar och senast lagen drabbade samman i Frankfurt förlorade Leverkusen med 2-1.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Frankfurt – Leverkusen
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 18/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar