Wolfsburg – Freiburg

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Wolfsburg trummar på med vinster i varannan match. Hemmalaget har också hållt lagen bakom sig i tabellen och innehar den viktiga sjätteplatsen vilket betyder spel i Europa. Även sjundeplats innebär europaspel, men sjätteplatsen betyder att man slipper kvalet. Fyra matcher återstår och detta blir en nyckelmatch. Freiburg är ett för Wolfsburg. Hoffenheim är också ett hot.

Freiburgs tuffa spelschema fortlöper. De har ställts mot i tur och ordning Leipzig, Bremen, Frankfurt, Leverkusen och Gladbach. Tycker man gjort det bra i dessa matcher och kronan på verket är förstås segermatchen senast mot Gladbach där man efter en svag start av matchen mycket väl kunde vunnit med mer mål. Båda lagen kommer komma fullt motiverade här. De har ingen nytta av endast en poäng.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,70 @ betsson.

  • Match: Wolfsburg – Freiburg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 13/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar