Dortmund – Freiburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dortmund är solklara favoriter i kvällens tillställning, men underskatta inte kvällens gäster. Freiburg har varit årets sensation i Bundesliga och hittas på fjärdeplats. Här har Freiburg ett sammansvetsat kollektiv som samtidigt spelar med rätt inställning. Hemmalagets säsongsinledning har varit knackig, och laget har hamnat efter ettan Bayern München. Dortmund har dock öst in mål så här långt i ligaspelet.

Freiburg imponerar i Bundesliga. Det var inte många år sedan de räknades in bland den absoluta botten i Tyskland, men nu är man alltså och slåss om Champions League-plats. Det är just det, kollektivet, som spelar roll här. Managern Christian Streich har fått ett underlägset lag att prestera och trots att man måste överprestera emellanåt tror jag att man kan hålla sig kvar i toppen säsongen ut.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Dortmund – Freiburg
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 14/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar