Chicago – Washington

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks har inte alls infriat förväntningarna under denna säsong. Dem har resultatraden 7-12-2 som inte imponerar. Framförallt beror det på Blackhawks katastrofala säsongsinledning. Spelet har dock sett något bättre ut på sistone, men Blackhawks har mycket kvar att bevisa. Chicago hittas inför mötet mot Washington i botten av Central Division med 16 poäng på 21 matcher.

Washington Capitals är verkligen formstarka och har inför mötet radat upp segrar och har så här långt in på säsongen varit ett av ligans bästa lag. Laget har vunnit fem av deras sju senaste matcher och vi kan konstatera att det är ett formstarkt Caps. Stanley Cup-Mästarna från 2018 är såklart relevanta. De hittas på förstaplatsen med 33 inspelade poäng i den enligt mig tuffaste divisionen Metropolitan.

Jag spelar på raka tvåan till 1,74 @ Unibet.

  • Match: Chicago – Washington
  • Speltips: Washington (2)
  • Odds: 1,74 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 3/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar