Washington – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Washington Capitals har spelat 14 slutspel på 15 senaste säsongerna. Hemmalaget kommer även spela slutspel denna säsongen. Washington har plockat 36 poäng på 25 matcher. Washington har varit mycket hemmastarka i Capital One Arena och de har plockat fem hemmasegrar på sex senaste matcherna. De gjorde en bra insats i förra omgången, och besegrade Columbus (3-1). De är andraplacerade.

Anaheim Ducks har missat slutspel, tre säsonger på raken. I skrivande stund ligger gästerna på en stabil slutspelsplats och lirar man som man gjort på slutet kommer det att bli slutspel för Ankorna igen. Ducks torskade i förra rundan mot ett starkt Calgary, en match som gick till övertid och straffar tillslut. Innan det vann Anaheim två raka matcher mot Los Angeles och Vegas.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betsson.

  • Match: Washington – Anaheim
  • Speltips: Washington (1)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:05, 7/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar