Pittsburgh – Montreal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins utökade segersviten till fyra raka matcher efter dess 1-0-seger mot Anaheim Ducks under natten till söndag. DeSmiths lyckades även, hålla nollan första gången under säsongen. Klubbens Brock McGinn, gjorde mål för andra raka matchen. Hemmalaget har resultatraden 14-8-5 för säsongen. Herr Sidney Crosby fick se sin sju matcher långa poängsvit ta ett slut nu i senaste matchen.

Montreal Canadiens besegrades av St. Louis Blues med 4-1 i Enterprise Center under natten till söndag. Charlie Lindgren stod för 22 räddningar för Blues. Han spelade sina första fem säsonger med Montreal innan han skrev på som free agent. Allen stod för 33 räddningar för Canadiens. Montreal har en dyster resultatrad, 6-20-3 för säsongen och 0-5-1 på sina sex senaste. Pittsburghs revansch är nära till hands!

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Pittsburgh – Montreal
  • Spel: Pittsburgh (1)
  • Odds: 1,70 @ Pinnacle Sports
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 15/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar