Almtuna – Björklöven

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Almtuna placerar sig i bottenskiktet av HockeyAllsvenskan och Uppsala-klubben lär troligen ligga där resten av säsongen. Tillsammans med övriga bottenlag, räcker de inte till. I senaste matchen förlorade man mot Västerås borta med 5-1 och klubben har tre förluster på sina fyra senaste matcher. Formen är halvdan och samtidigt är dess förstacenter och härförare Emil Berglund utlånad till Djurgården.

Björklöven är i vanlig ordning ett tippat topplag i ligan och man är med och slåss med topp 5 lagen. Man kommer dock till denna match med tre raka förluster. I senaste matchen förlorade laget mot Karlskoga med 3-4, efter straffar. Nämnvärt att de mött tufft motstånd på slutet, samtidigt som man haft mycket skador och sjukdomar. Nu väntar Almtuna borta, en perfekt uppgift för att hoppa på vinnartåget igen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,87 @ betsson.

  • Match: Almtuna – Björklöven
  • Spel: Björklöven (2)
  • Odds: 1,87 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar