Rögle – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rögle inledde säsongen imponerande och vann nästan allt inledningsvis. Samtidigt har resultaten svajat på slutet och och förlusterna har avlöst varandra. Något talar emellertid för, att klubben redan klarat av deras svacka, inte minst då matcherna i CHL-semifinalen mot Frölunda, var riktigt bra insatser. Klubben besitter dessutom självförtroende över att de nått CHL-final och har fördel av hemmaplan nu ikväll.

Linköping har haft hyfsat lätt för Rögle de senaste säsongerna, trots att Linköping gått betydligt sämre än Rögle, inte bara i år utan också över tid. Laget har vunnit sex av de senaste tio mötena mellan lagen. Markus Ljungh är en av de som jagar bakom Tambellini i poängligan. Samtidigt tror jag att skåningarna har hoppat ur formsvackan och kanske denna match blir lite extra tändvätska för Rögle.

Jag spelar på raka ettan till 1,69 @ betsson.

  • Match: Rögle – Linköping
  • Spel: Rögle (1)
  • Odds: 1,69 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar