Fiorentina – Genoa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Fiorentina gästas av Genoa på Stadio Artemio Franchi i Serie A. Fiorentina slåss om en Europaplats den här säsongen. Hemmalaget besitter sjundeplatsen för tillfället. Laget gjorde ett rejält magplask i senaste omgången mot Torino samt kunde aldrig bryta ner motståndet. Även Genoa har en förlust mot Spezia, bottenkonkurrenten. Fiorentina är storfavoriter. Detta bör emellertid inte bli något målfest.

Genoa har folk i sjukstugan. Hernani, Nicolo Rovella, Yayah Kallon och Valon Behrami är skadade. Johan Vasquez är avstängd. Det största problemet har varit målskyttet. Något som Andriy Shevchenko inte har löst. I helgen fick Milan legendaren sparken. Genoa leds nu av Abdoulay Konko och Roberto Murgita. Det här året har inletts med ett 1-1 möte mot Sassuolo och en 0-1-förlust mot Spezia.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,10 @ bet365.

  • Match: Fiorentina – Genoa
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!