Anaheim – Colorado

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Anaheim Ducks innehar sjundeplatsen i Western Conference. Hemmalaget tog noll poäng mot Chicago Blackhawks i United Center under söndagsnatten. Målis, Lukas Dostal gjorde 33 räddningar i andra NHL-starten för klubben. Därutöver finns dock inte mycket att redovisa från ett ganska tamt Ducks. Anaheim har facit 19-15-7 för säsongen. Laget har torskat tre raka matcher och åtta av tio senaste matcherna.

Colorado Avalanche innehar förstaplatsen i Western Conference. Avalanche ångar på ordentligt och har resultatraden 25-8-3 för säsongen och 8-0-1 under januari månad. Dem har 13-1-1 på lagets 15 senaste matcher. Darcy Kuemper släppte in ett mål på 13 skott innan han var tvungen att lämna efter halva den andra perioden då han kolliderade med en Minnesota anfallare. Han blev ersatt av Pavel Francouz.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ Unibet.

  • Match: Anaheim – Colorado
  • Spel: Colorado (2)
  • Odds: 1,66 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 20/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!