Pittsburgh – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins innehar sjundeplats i Eastern Conference. Hemmalaget gjorde fem raka mål i 5-3-vinsten mot Vegas Golden Knights under natten till tisdag. Jason Zucker gjorde första matchen sedan december på grund av en underkroppsskada, gjorde två mål. Kasperi Kapanen och Jeff Carter stod för vars två assist, och Tristan Jarry räddade 23 skott. Penguins har resultatraden 23-10-5 för säsongen.

Ottawa Senators återfinns på nästjumboplatsen i Eastern Conference. Michael Houser räddade 43 skott i säsongsdebuten för Buffalo Sabres när de tog en 3-1 seger mot Ottawa Senators i Canadian Tire Centre under natten till onsdag. Dylan Cozens och Alex Tuch gjorde vars ett mål och assist för Buffalo. Ottawa besitter resultatraden 12-20-7 för säsongen och har bara vunnit två matcher på de tio senaste.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ Unibet.

  • Match: Pittsburgh – Ottawa
  • Spel: Pittsburgh (1)
  • Odds: 1,57 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 21/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar