Chelsea – Tottenham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea tappade Reece James och Ben Chilwell. Chelsea har sedermera inte enbart tappat viktiga poäng mot sämre motståndare, utan även, tappat mark på Liverpool och Manchester City. Laget tappade även serieledningen sedan en tid tillbaka. Idag ska Tottenham kunna besegras, sett till tidigare möten. Dem verkar kunna hantera Antonio Conte och Tottenham bra. I Januari slogs klubben två gånger.

Tottenham fick äntligen jubla, fira och ta med sig tre otroligt tunga poäng. Segern mot Leicester senast innehöll det mesta. Det såg i långa stunder ut som man återigen skulle bli utan poängen, men på något sätt lyckades Tottenham vända på ett saltkorn. Steven Bergwjin ska ha mest av beröm efter inhoppet i matchen. Nu kliver Tottenham istället in i Chelsea-mötet som förmodligen blir väldigt tufft.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ Unibet.

  • Match: Chelsea – Tottenham
  • Spel: Chelsea (1)
  • Odds: 1,77 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 23/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar