Djurgården – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgårdens säsong har varit katastrofal hittills. Stockholmarnas enda prestationer har kommit i deras två senaste matcher, där hemmalaget, tagit två raka vinster på hemmaplan. Jag tror Djurgården rider lite på vågen, och möjligheterna är goda för ytterligare en trepoängare. Lagets nyförvärv, Cameron Schilling och Dick Axelsson är viktiga för dem och som samtidigt hjälpt klubben till segrar.

Linköping har varit SHL:s femte bästa lag under senaste femton matcherna, sett till antal tagna poäng och det är med gott självförtroende som gästerna kommer till kvällens tillställning. Dock så noterar jag samtidigt som Djurgården vinner sina två senaste matcher att Linköping nu kommer från två raka förluster. Det tar på krafterna att resa mycket och det kan vara en avgörande faktor.

Jag spelar på Djurgården ML till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Linköping
  • Spel: Under 6,5 mål
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar