Cardiff – Nottingham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cardiff slutade på övre tabellhalvan ifjol och säsongen dessförinnan spelade laget i Premier League. Det är naturligtvis tydligt, att Cardiff är missnöjda med nuvarande placering i Championship-tabellen. Laget har inte lyckats med lagbygget under den här säsongen, och återfinns i skrivande stund på 20:e plats med bara 23 inspelade poäng. I nuläget är Cardiff endast tre poäng ifrån nedflyttningsplats.

Nottingham bör vara givna favoriter inför söndagens match mot formsvaga Cardiff. Nottingham har en imponerande svit med sju segrar i deras nio senaste matcher. För ett par veckor sedan lyckades man slå ut Arsenal i FA-cupen efter ett sent mål från ingen annan än Lewis Grabban. Segern mot Arsenal verkar ha givit Nottingham ett stort självförtroende. Efter den segern har de vunnit tre raka i ligaspelet.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,44 @ betsafe.

  • Match: Cardiff – Nottingham
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,44 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 17:00, 30/1

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar