Chicago – Minnesota

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks hittas på fjortondeplatsen i Western Conference. Hemmalaget besegrades senast av Vancouver Canucks med 3-1 i United Center under natten till tisdag. Connor Murphy gjorde mål och Fleury tog 29 skott för Blackhawks. Klubben besitter resultatraden 16-22-7 för säsongen och har torskat sex av sina sju senaste matcher. Chicago har nu även förlorat två raka matcher.

Minnesota Wild innehar tredjeplatsen i Western Conference. Kevin Fiala utökade sin poängsvit till elva raka matcher för Minnesota Wild som tog sin femte raka seger när man vann över New York Islanders med 4-3 i UBS Arena i Elmont, New York under natten till måndag. Laget har numer resultatraden 27-10-3 för säsongen och är 8-0-1 på sin nio matcher långa poängsvit.

Jag spelar på raka tvåan till 1,93 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Chicago – Minnesota
  • Spel: Minnesota (2)
  • Odds: 1,93 @ Pinnacle Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:30, 3/2

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar