HV71 – Västerås

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 tillika serieettan, kommer troligtvis vara revanschsugna när Västerås besöker Jönköping. HV71 föll stort senast de möttes i Hockeyallsvenskan. HV71 har levt upp till förväntningarna denna säsong, sett till ligaplaceringen. 36 matcher spelade och laget har inaksserat 78 poäng, och leder serien med två poängs marginal till Modo som har två matcher mer spelade. Senast besegrades Vita Hästen (4-3).

Västerås kommer från en tung 4-3-torsk hemma mot Västervik i onsdags. Västervik är det främsta laget som jagar bakom i tabellen. Trots förlusten har dock Västerås en marginal på sju poäng ner till Västervik. Ligan har den senaste tiden blivit upphackad av ett flertal inställda matcher och hela omgångar, vilket gör att den naturliga rytmen i matchandet saknas. Det gör också lagen något mer svårbedömda.

Jag spelar på raka ettan till 1,82 @ betsson.

  • Match: HV71 – Västerås
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar